Over mij


Verzekeren
nieuwe stijl

Gijs Bovy

Owner at RiskSelect

Ik ben Gijs Bovy, oprichter en het gezicht van RiskSelect. In de ruim 14 jaar dat ik nu actief ben in de verzekeringsbranche heb ik zo mijn eigen visie ontwikkeld over hoe verzekeren zou moeten zijn.

Ik zie verzekeringen graag helder, persoonlijk en bij schade: snel en goed afgehandeld. Helaas zijn de meeste verzekeringsmaatschappijen nog steeds saai, standaard en stroef. Daarom lopen ondernemers nogal eens tegen muren aan als ze hun verzekeringszaken rechtstreeks met hun verzekeringsmaatschappij willen regelen.

Waar jij zo’n muur tegenkomt, kom ik graag in actie. Dat is de voornaamste reden dat ik mijn eigen bedrijf heb opgericht. Ik wil ondernemers zoals jij helpen, ontzorgen zoals dat heet, door alles wat met verzekeringen te maken heeft voor je te regelen. Van afsluiting tot uitbetaling.

Dat kan ik omdat ik verstand heb van de risico’s en de verzekeringsmogelijkheden voor een ondernemer. En van de verzekeringen zelf. En van de werkwijzen van verzekeringsmaatschappijen.

Ik weet wat er in de kleine lettertjes staat. Ik weet wat er mogelijk is en hoe je uit je verzekering haalt waar je recht op hebt.

Neem contact met me op en ik ga direct voor je aan de slag.

Groet Gijs
info@riskselect.nl
085-760 56 56

"Ik wil ondernemers zoals jij helpen, ontzorgen zoals dat heet, door alles wat met verzekeringen te maken heeft voor je te regelen. Van afsluiting tot uitbetaling."